După partida Romania-Ungaria discutată la Bucureşti pe 7 septembrie, fanii echipei naţionale au avut o surpriză de proporţii atunci cand langa autocarul caştigătorilor se afla Ciprian Marica împreună cu "sosia" lui. Contactat telefonic, acesta a fost deacord să ne împărtăşească experienţele sale care l-au adus în ultimele zile pe prima pagină a ziarelor sportive.
Cum şi unde ţi-ai început cariera?
Eram încă un copil. Am început ca jucător pentru FC Plimob SA, iar apoi cu multă ambiţie am progresat repede, ajungand să joc la Vigor Lamezzia, în Italia, în Spania la SCD Carabancel, echipe nu foarte cunoscute, ce-i drept însa, sunt înca tanăr.
Ce părere ai despre asemanarea dintre tine şi cebrul fotbalist Ciprian Marica?
Prietenii mei de la Sighet au fost primii care mi-au spus ca noi doi semănăm. Nu eu am fost cel care a observat asta. Acum, odată cu trecerea timpului încep şi eu să-mi dau seama. Lumea mă opreşte pe stradă să fac poze cu ei, însă eu le răspund elegant că nu sunt Ciprian.
Ce spune familia ta despre apariţiile la TV şi faima dobandită odata cu acest titlu de "sosia" lui Ciprian?
Sunt un om normal, nu pot spune că sunt faimos, încă. Nu am ajuns nicăieri, sunt doar un tanăr la început de drum care se bazează pe ambiţie pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.Familia mea mă susţine şi m-a susţinut în tot ce am facut, pană să le arăt o poză cu Ciprian, ei nici nu ştiau cine e.
În prezent, activezi la un club sportiv?
Nu, ultimul club la care am activat a fost Real Transilvania, în Irlanda. Sunt în discuţii cu cateva echipe, nu foarte importante dar ştiu că încă mai am şanse, am încredere că va fi bine şi sunt dispus să muncesc atat cat trebuie pentru a-mi atinge scopul.
Care a fost cea mai haioasă întamplare de cand lumea a îneput să te confunde pe strad cu faimosul fotbalist?
Au fost multe întamplări amuzante, mai ales la Bucureşti. Chiar după meciul cu Ungaria un grup de fani au sărit pe mine, m-au îmbrăţişăt şi au cerut să fac poze cu ei, chiar şi Ciprian a început să radă cand i-a observat.
Cum reacţionează fanii cand le spui că nu tu esti defat idolul lor?
Oamenii sunt înţelegători, se scuză respectuos şi pleacă, alţii sunt dezamăgiţi.
Cum te vezi peste 10-15 ani ?
Greu de spus... vreau să fiu realizat, să am familia mea, doi copii şi o soţie care să ma iubească, o căsuţă a noastră. Nu vreau o viaţa de vedetă, nu ăsta e scopul meu.Cat despre asemănarea cu Ciprian nu ştiu cum va fi , el are 27 de ani şi eu 21 , sunt mult mai tanăr ca el si totusi semanam foarte bine , pe parcurs cu trecerea timpul nu stiu dacă se va mai observa asemănarea, însă peste ani le voi spune nepoţilor mei sau le voi arăta ca am avut plăcerea şi onoarea să fiu asemănat fizic cu unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Romaniei .

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și