Un arădean de 19 ani a reacţionat fără ezitare în momentul în care a fost tâlhărit pe raza municipiului Baia Mare. Tâlhăria a fost comisă duminică, 19 august, în jurul orei 21.00, pe bulevardul Independenţei din municipiu.

Arădeanul, căruia i-a fost smuls lănţişorul de aur de la gât, a alergat după bărbatul necunoscut care a comis fapta. Chiar dacă a reuşit să-şi recupereze bunul sustras, tânărul a solicitat sprijinul poliţiştilor pentru identificarea, prinderea şi luarea măsurilor legale faţă de autor.

Deplasaţi de urgenţă la locul faptei, poliţiştii de investigaţii criminale au demarat activităţile specifice de cercetare şi investigare a unei astfel de fapte. De un real folos în soluţionarea cazului au fost semnalmentele autorului, puse la dispoziţia anchetatorilor de către victimă. S-a reuşit identificarea unui tânăr de 28 de ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea tâlhăriei. În cursul zilei de azi, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Sesizaţi 112 de fiecare dată când sunteţi martorii sau victimele unei infracţiuni! Nu interveniţi dacă consideraţi că vă este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală, însă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente şi detalii ale autorilor!

Aceste aspecte sunt de un real folos poliţiştilor care investighează cazul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și