Primul gând de recunoştinţă este pentru bucuria pe care ne-au oferit-o copiii de la Palatul Copiilor Baia Mare, sub coordonarea doamnelor profesoare Gina Handro și Carmen Augustin, care au sosit la noi, umplând spaţiul generos al holului central cu vocile lor minunate. Le mulțumim și îi așteptăm și anul viitor!

Ne-am bucurat de asemenea de Grupul Bizantin Anastasios, în minunata interpretare a medicilor Dr. Ferenț Ioan, Dr. Tulcean Sebastian. Dr. Coroiu Costel, Dr. Baciu Ilie, Dr. Simiraș Ioan și a studentului la medicină Peiu Teodor.

Câțiva prichindei de la grupa mare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 9 au sosit pentru a ne vesti venirea Crăciunului, sub coordonarea doamnei educatoare Condor Carmen.

Colindătorii din Bârsana sub îndrumarea părintelui Marcel Oprișan, ne-au călcat pragul și ne-au încântat cu o superbă interpretare a colindului "O, ce bucurie mare!".

Șirul colindătorilor a continuat cu un grup de colindători din Budești, care ne-au colindat colinde tradiționale

Ansamblul Folcloric Național Transilvania din Baia Mare ne-a dăruit din programul pregătit pentru sărbătorile de iarnă, spre bucuria tuturor.

O explozie de emoție ne-a oferit Grupul de colindători ISU Maramureș, care ne-a oferit bucuria colindelor tradiționale. Am fost extrem de încântați de prezența lor.

Devenită tradiție, întâlnirea cu vestitorii Nașterii Domnului în secțiile Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a prilejuit un moment de bucurie pentru toți cei prezenți la evenimente. Pacienții și personalul spitalului au asistat cu emoție și fericire la spectacolul oferit de colindători, pe chipurile tuturor citindu-se bucuria sosirii sărbătorilor.

Mulțumim tuturor colindătorilor, pentru că au ales ca și în acest an să poposească preț de câteva colinde la Spitalul Județean de Urgență. Au reușit să transmită un suflu de optimism și speranță pacienților și angajaților. Mulțumim pentru acest gest frumos, de a ne încânta și a trăi momente unice, prin colindele interpretate.

Frumuseţea sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite! Crăciun Fericit!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și