Recent, față de doi maramureșeni s-a dispus măsura complementară de anulare a permiselor de conducere pe fondul condamnării lor definitive pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

La data de 26 septembrie a.c., Judecătoria Târgu Lăpuș a dispus măsura condamnării la o pedeapsă de un an și șase luni cu suspendare a unui tânăr de 21 de ani din Șurdești, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (2 substanțe interzise).

În fapt, acesta a condus la data de 23 iulie 2022 un autoturism pe strada Baia Sprie, din Cavnic, sub influența substanțelor psihoactive.

Totodată, la aceeași dată, Judecătoria Vișeu de Sus a dispus măsura condamnării la o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare a unui bărbat de 28 de ani, din Ruscova, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (o substanță interzisă).

Acesta a condus un autoturism la data de 14 ianuarie 2023, pe raza comunei Ruscova, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Pentru a nu risca anularea permisului de conducere sau o condamnare la o pedeapsă cu închisoarea, polițiștii maramureșeni vă sfătuiesc să nu vă urcați la volan sau la ghidonul motocicletei după ce ați consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și