În cursul lunii mai a.c., în timp ce se plimba prin țară (nu știm dacă pe motorina Primăriei sau plătită din bani personali), Ovidiu Nemeș a rămas fără permis de conducere, acesta fiindu-i suspendat de către Poliția rutieră pentru depășirea vitezei legale în interiorul unei localități. Deși legea prevede în principiu o viteză de maxim 50 km/h în localitate, TIR-istul nostru gonea cu peste 100 km/h, așa că a rămas fără permis.

Degeaba o fi încercat să le explice Ovidiu Nemeș polițiștilor că el este jupânul județului Maramureș, că este „Păstrătorul inelelor” din „Frăția ghiului”, pentru că polițiștii nu s-au lăsat impresionați, lăsându-l în schimb simplu pieton pe TIR-istul nostru. Acum Ovidiu Nemeș ocupă confortabil locul din dreapta al mașinii, având șofer personal de la Primărie și/sau pe alții care să îl plimbe de la Sighet la DNA Baia Mare la declarații sau prin alte părți pe unde are de rezolvat diverse afaceri personale sau în „interesul” sighetenilor.

Supărat foc și pară, TIR-istul nostru s-a enervat și a echipat Dusterul Primăriei cu o stație de emisie-recepție cu care să poată comunica cu alți TIR-iști aflați în trafic. Aceste stații se utilizează de către tot mai mulți șoferi pentru a comunica cu ceilalți șoferi aflați în trafic pentru a afla diverse informații legate de starea drumului, ambuteiaje precum și zonele în care există controale ale Poliției rutiere, în special locațiile în care sunt amplasate radarele.

Subsemnatul îl întreb public pe Ovidiu Nemeș: din ce bani a fost achiziționată stația amplasată pe Dacia Duster 4x4, apraținând Primăriei? Din taxele și impozitele noastre, ale sighetenilor, pe care le plătim ca proștii, sau din bani proprii? Pentru că dacă stația + antena au fost achiziționate din bani publici, lucrurile sunt destul de grave: adică noi, sighetenii, plătim impozite pentru ca Primarul Nemeș să afle unde sunt amplasate radarele pe șosele și astfel să poată încălca legea circulației și să nu rămână fără permis. Adică, să poată încălca legea pe banii noștri. Cert este că Nemeș a rămas fără permis pentru că a încălcat grav legea rutieră.

Nimic nu ne mai miră. Cel puțin acum Nemeș nu va mai fi singurul TIR-ist de pe șosele, acesta va putea comunica prin stație cu alți TIR-iști, aflați în trafic. Poate că Nemeș va renunța chiar și la FaceBOOK, văzând cât îi este de utilă stația: comunicare directă de la TIR-ist la TIR-ist.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și