Pe pat, asiaticii au lăsat un ursuleţ de pluş pe care scrie "Welcome Halep" (Bine ai venit, Halep). Lângă jucărie se mai afla şi o răţuşcă, una care sperăm că îi va purta noroc sportivei noastre.

Pe aeroport, Halep a primit un buchet de flori, dar şi o cutie în care trandafirii portocalii formau iniţialele turneului de la Roland Garros, prrimul Grand Slam câştigat de Simona în carieră.

Halep şi-a fixat deja obiectivul pentru acest final de an. "Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să fac rezultate bune şi pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranţă cel mai bun de până acum", a spus Simona Halep pentru Pro TV.

Turneul de la Wuhan (China) se va desfășura în perioada 23-29 septembrie, în direct la Digi Sport. La această competiție nu va fi însoțită de Darren Cahill, care a luat o scurtă pauză, pentru a putea fi alături de familie. El va reveni alături de Halep pentru turneele de la Beijing și Singapore. Pentru turneul de la Wuhan, românca va fi pregătită de către Teo Cercel.


Preluare: digisport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și