Ultimul abuz comis de directorul îndrăgostit peste măsură, Alexandru Oros, a fost că a trimis astăzi patru infirmiere din Spital pentru a ajuta la curățenia generală de dinaintea începerii anului școlar la un Liceul din Sighet.

Acum nu știm dacă în spital este curățenie „lună și bec”, încât directorul a trimis fără niciun drept patru infirmiere pentru a face curat la un Liceul din localitate. Oricum, dacă informația se confirmă, vorbim de un abuz fără margini comis de Ducu Oros, care, pe lângă că nu are nicio legătură cu activitatea medicală, consideră Spitalul municipal Sighet o moșie proprie, încât își permite să trimită infirmiere la făcut curățenie, indiferent unde în afara Spitalului. Posibil să se fi inspirat de la stăpânul său, primarul municipiului, TIR-istul nostru Ovidiu Nemeș, care consideră orașul ca fiind moșia sa proprie.

Azi-mâine, vom afla că infirmiere de la Spital îi fac curat și acasă... sau poate și-o fi găsind domnul director o infirmieră mai drăguță care să-i facă mai mult decât curat. NO COMMENT!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și