Un alt "castigator" al alegerilor interne din aceasta vara ar putea fi Gratian Talos. Liberalii vorbesc despre o posibila instalare a directorului Sistemului de Gospodarire a Apelor la sefia PNL Baia Mare, in urma votului care va avea loc in 11 iunie si care va stabili atat presedintele la municipiu, cat si componenta biroului permanent.

Potrivit statutului PNL, candidaturile se pot depune cu 48 de ore inainte de momentul alegerilor iar, in functie de numarul de voturi, primii clasati vor fi desemnati vicepresedinti ai organizatiilor. La judet, biroul permanent va avea 29 de componenti, care vor forma Delegatia Permanenta a PNL Maramures impreuna cu membrii de drept din randul alesilor locali si judeteni.

Prezent luna trecuta in Baia Mare, Radu Stroe a recunoscut deschis interesul pentru functia de conducere din filiala maramureseana a PNL. El a declarat atunci, pentru eMaramures, ca a acceptat sa discute preluarea sefiei organizatiei cu conditia ca liberalii din judet sa nu isi mai scoata ochii, ca si pana acum.

Surse interne au aratat ca actualul presedinte Radu Stef este unul dintre sustinatorii revenirii lui Radu Stroe ca decident politic in PNL Maramures si ca, in consecinta, nu va mai candida pentru presedintia filialei.

Astfel, Ovidiu Nemeș devine tot mai izolat în interiorul PNL Maramureș, ca urmare a ultimelor scandaluri de presă în care a fost implicat: afaceri cu terenuri și transformarea Primăriei municipiului într-un SRL propriu.


Preluare: Sighet 247; eMaramures.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și