În 30 august a.c., la ora 23.30, o sigheteancă a sesizat poliţia prin 112 că din locuinţă i-au fost furaţi bani şi bunuri. Ea a declarat că, în intervalul 21.30 - 22.30, a fost plecată de acasă, în imobil aflându-se numai fiica ei, în vârstă de 9 ani. În această perioadă de timp, la locuinţă s-au prezentat doi tineri, cărora fetiţa le-a permis accesul în interior întrucât îl cunoştea pe unul dintre ei şi au sustras 200 de lei şi bunuri în valoare de 300 de lei.

În cursul zilei de ieri, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat suspecţii: doi sigheteni în vârstă de 23 şi 24 de ani. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Tot la Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au identificat alţi trei suspecţi de furt.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, în noaptea de 23/24 august a.c. a sustras 4 metri steri lemn de foc de esenţă fag din grădina unei locuinţe de pe strada Lazu Baciului. Prejudiciul cauzat părţii vătămate este de 400 de lei.

Doi tineri, în vârstă de 24 şi 26 de ani, la sfârşitul lunii august a.c. au forţat sistemul de închidere al unui aparat de jocuri electronice dintr-un bar de unde au sustras 1895 lei.

Cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și