În cursul nopţii trecute, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat, pentru a ieși din România, o femeie care s-a legitimat cu un pașaport biometric eliberat de autoritățile belgiene. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a constatat faptul că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu titularul documentului în cauză.

În urma cercetărilor efectuate, colegii noștri au stabilit faptul că persoana care s-a prezentat la controlul de frontieră este o tânără din Guineea, în vârstă de 26 de ani, care nu posedă documente legale care să îi permită călătoria în spațiul Schengen.

De asemenea, s-a constatat cu ocazia verificărilor, faptul că documentul de identitate pe care l-a prezentat la control este căutat de autoritățile belgiene din octombrie 2019.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea și tentativă la ieșire din țară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și