Poliţiştii au găsit-o pe fată în zona podului de pe strada Zizin și au reuşit să afle de la ea, printre suspine, că a fost sechestrată şi batjocorită 9 zile de către un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare.

Verificările privind aspectele relatate de femeie au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale. Aceștia, la data de 20 septembrie, cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul de pe raza municipiului Brașov unde bărbatul indicat de victimă locuiește, aici fiind depistat bărbatul și două femei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 30 ani, cu antecedente penale și a două femei de 29, respectiv 40 ani, primii doi din municipiul Brașov iar cea de a treia din Pitești.

„Polițiștii au documentat activitatea infracțională a acestora iar din verificări a rezultat că bărbatul, la începutul lunii septembrie, după ce a purtat mai multe conversații cu victima pe o rețea de socializare, s-ar fi prezentat la reședința acesteia și ar fi convenit să se deplaseze împreună în Brașov, pentru a începe o relație. Ajunși la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi agresat-o fizic, ar fi obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el și ar fi lipsit-o e libertate, în perioada 9 – 18 septembrie. La săvârșirea faptelor bărbatul ar fi beneficiat de complicitatea celor două femei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Cei trei au fost arestați preventive pentru 30 zile și sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, viol, respectiv complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal și complicitate la viol, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Tânăra, cu domiciliul în Dâmbovița, locuia cu un minor într-o comună din Buzău. Ea a povestit că l-a cunoscut pe prin intermediul rețelelor de socializare pe agresorul din Brașov, care i-a și promis ca o ia de nevastă. Respectivul bărbat, însoțit de o altă femeie a ajuns la ea acasă, unde a reușit să o convingă să vină la Brașov.


Preluare: Observator.tv

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și