În anunţ a fost publicat şi preţul unui bilet care va fi de 116 euro, tarif care include şi călătoria retur, bagajul de mână, bagajul de cală, cateringul la bord și check-in-ul.

“Vă anunțăm cu drag că din 6 septembrie se reiau zborurile București – Baia Mare! Tarifele încep de la 117 euro pentru o călătorie dus-întors, iar bagajul de mână, bagajul de cală, cateringul la bord și check-in-ul sunt incluse!”, este anunţul postat de Tarom.

Aeroportul Internațional Maramureș a primit undă verde de la ROMATSA şi a redevenit operațional, din 21 iunie prin semnarea la Bucureşti a unui document prin care se atestă acest lucru.

În ultimii doi ani Aeroportul Internaţional a fost închis pentru modernizare. În decembrie 2015 au început lucrările unei noi etape de dezvoltare, care au dus la refacerea completă a pistei, căilor de rulare și a platformei. Noile caracteristici sunt: lungime 2150 metri, lățime 45 metri, suprafață de asfalt de foarte bună calitate. Au fost operate extinderi și pentru platforma de îmbarcare-debarcare și căile de rulare. Au fost aduse corecții importante la suprafețele speciale ale pistei (banda pistei, RESA, zona de calare radioaltimetrică, zona de securitate, zona de deservire a pasagerilor).

Sistemele de aterizare ILS și luminile aeronautice (inclusiv firul director) au fost reconfigurate și extinse, pentru a permite operarea aeronavelor mediu curier în condiții CAT I și CAT II.


Preluare: eMaramures.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și