Te-a parasit si simti ca te cuprinde furia, suferi, si simti ca nu mai poti respira fara el. Nu conteaza, nu esti singura care trece prin asa ceva. Starea de rau general, dureaza, in medie, trei zile. dupa aceea trebuie sa inveti sa depasesti aceasta perioada cu succes si sa pornesti firesc in cautarea unui tip care nu te va parasi.

Ce ai de facut?...Nu te agata de amintiri, deoarece, intr-o relatie de durata, e nevoie de reciprocitate in dragoste, fiind insuficient sa iubesti doar tu. Nu-l suna, nu trimite mesaje si nu te inchide in camera. Daca dupa trei zile nu s-a intors sa-ti ceara iertare, nici nu merita sa-ti mai bati capul...nu trebuie sa stai cu capul plecat, ochii umflati si nasul in batista. Si tu te poti simti bine cu altul, nu numai el cu alta.

Poti incerca sa iesi in oras, ori de cate ori ai ocazia, fie singura fie cu gasca. Dupa o relatie de lunga durata, putina libertate o sa-ti faca bine. Poti merge la cumparaturi, alta pereche de pantofi, sau sa-ti reinnoiesti garderoba (asta fiind o terapie folosita de multe femei) si schima locurile in care obisnuiati sa mergeti impreuna cu altele noi, de ce nu sa-ti iei o mica vacanta.

Daca cineva iti da o intalnire, nu amana, dar nici nu-i plange pe umar. In genere, barbatii dau inapoi in fata unei femei care viseaza inca din prima seara la o relatie stabila. Poti fi tu cea care conduce-nefiind cazul sa ai prejudecati. A iesii cu zece parteneri diferiti nu inseamna a ajunge cu ei in pat.

Experimenteaza placerea de a descoperi, de a te distra, de a fi tu cea care spune < da > sau < nu >. Astfel de iesiri te vor ajuta, intr-o oarecare masura sa intelegi mai bine barbatii si vei descoperii ca te poti simti bine si in compania altora.

Asadar fetelor, nu mai plangeti cu capul in perna daca el a fost un pros si va lasat. Stergeti-va lacrimile si iesiti din casa. Sunt inca multe de invatat si multe de descoperit...iar distractia nu trebuie lasata sa astepte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și