Autorităţile nu au acţionat în niciun fel deoarece Chris Rock a refuzat să depună plângere, a spus producătorul Will Packer. "Au spus că a fost ”agresiune fizică”, acesta este cuvântul pe care l-au folosit în acel moment", a precizat Packer, conform unor extrase dintr-un interviu care va fi difuzat, vineri, în emisiunea „Good Morning America” de la ABC. "Au mai spus: ”Suntem gata să-l ridicăm, suntem pregătiţi să-l luăm chiar acum”, a adăugat Packer.

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Oscar
În timpul galei Oscar, Will Smith a urcat pe scenă după ce Chris Rock a făcut o glumă despre aspectul soţiei sale, şi l-a lovit pe umorist peste faţă. În mai puţin de o oră, Smith a oferit un discurs pe scenă după ce a acceptat statueta pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „King Richard”.

În spatele scenei, Poliţia discuta opţiuni cu Rock, a spus Packer. Chris Rock a fost foarte rezervat în privinţa acestor variante de intervenţie. El a spus: "Nu, nu, nu, sunt bine". Reprezentanţi ai lui Chris Rock nu au făcut comentarii.

Will Smith şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă
Smith i-a cerut scuze lui Rock, dar şi producătorilor şi telespectatorilor, luni, într-un mesaj, spunând că a "reacţionat emoţional", relatează news.ro.

Gluma lui Rock despre soţia lui Smith, Jada Pinkett Smith, a făcut referire la filmul din 1997 „G.I. Jane” în care actriţa Demi Moore s-a ras pe cap. Nu este clar dacă Rock ştia că Jada Pinkett Smith are o afecţiune care provoacă căderea părului.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat duminică seara că persoana implicată în incident a refuzat să depună acuzaţii, dar nu a oferit detalii despre interacţiunile de la decernarea premiilor.


Preluare: observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și