La o zi după ședință, primarul orgolios a pus o postare pe rețeaua de socializare Facebook prin care „își cerea scuze” sighetenilor pentru mizeria generalizată din oraș, arătând că vicesa își îndeplinește defectuos singura atribuție pe care o are - cea de curățenia orașului și că stă de-am pixul prin vamă (fără a fi mandatată în acest sens), doar pentru a-și face publicitate electorală.

Vicesa, zeloasă din fire, nu s-a lăsat nici ea și în cursul zilei de sâmbătă (2 aprilie a.c.) l-a beștelit pe primar prin vamă, strigându-i că orașul este plin de gropi și de câini vagabonzi. Nici mai mult, nici mai puțin, în aceeași seară primarul a emis o decizie prin care îi retrage vicesei atribuțiile privind salubrizarea orașului, lăsând-o pe aceasta ca în primele luni de mandat, adică fără atribuții.

Dana (vicesa) nu s-a lăsat mai prejos și în cursul zilei de duminică (3 aprilie a.c.) a pus o postare kilometrică pe pagina ei de Facebook, în care se victimiza amarnic, cu bocete, urlete și lacrimi de crocodil: Ioooi, auleeeeeuuu... Am rămas fără atribuții, ioi de mine și de mine... acuma orașul va rămâne murdar și cât de curat l-am făcut eu.... auleeeeeuuuuuu.... eu, care am spălat cu șampon locurile de joacă pentru copii, acum nu mai am în subordine gunoiul din oraș... vai de mine și de mine...

În urma acestui război de uzură dintre primar și viceprimar nu au de suferit decât orașul și sighetenii. Tocmai de aceea se impune ca urgent Consiliul local al mun. Sighetu Marmației să ia taurul de coarne și să demită viceprimarul și să numească un altul, oricare ar fi el, mai puțin Daniela Maria Ivașcu-Onița. Dacă Consiliul local a greșit alegând-o pe aceasta viceprimar, tot Consiliul local este cel care poate corecta această greșeală, cu un număr minim de 13 voturi în favoarea demiterii.

Atunci cu siguranță ar dispărea mare parte din circul existent în acest moment dintre cei doi și indus și în ședințele de Consiliu local, iar lucrurile ar funcționa mult mai bine în interesul orașului și al sighetenilor. Doar să se găsească cei 13 consilieri dornici de a o schimba pe Madam din funcție.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și