La doar a doua sa ediţie, turneul a fost câştigat în acest an la simplu de rusoaica Ana Blinkova şi la dublu de perechea Laura Siegemund (Germania)/Kirsten Flipkens (Belgia).

”Transylvania Open a fost un eveniment grozav cu un staff foarte drăguţ şi cu idei originale pentru a se asigura că jucătoarele se distrează în timpul turneului şi în oraş, în general”, a comentat Laura Siegemund.

Turneul a obţinut acest premiu datorită jucătoarelor care şi-au ales competiţia favorită din circuit votând că experienţa de la Cluj-Napoca a fost cea mai bună din lume.

Premiile turneelor sunt împărţite în trei categorii, reflectând diferitele niveluri ale turneelor, astfel Indian Wells a fost învingător la categoria WTA 1000, iar turneul de la Charleston, la WTA 500.

Directorul turneului Transylvania Open, Patrick Ciorcilă, a primit mai multe felicitări pe Instagram din partea jucătoarelor care au evoluat la ediţia din acest an.

”Yessss! Felicitări echipei!! @sportsfestival @transylvaniaopen”, a scris Ana Bogdan în reţeaua de socializare amintită. Jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard a reacţionat şi ea: ”V-am spus eu!”. Gabriela Ruse a comentat pe pagina de Instagram a turneului: ”Wowwwww! Felicitări @transylvaniaopen”.

Câştigătorii celorlalte premii WTA în acest an:
Jucătoarea anului - Iga Swiatek (Polonia)
Echipa de dublu - Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova (ambele din Cehia)
Jucătoarea cu cel mai mare progres - Beatriz Haddad Maia (Brazilia)
Revelaţia anului - Qinwen Zheng (China)
Jucătoarea cu cea mai importantă revenire - Tatjana Maria (Germania)
Premiul pentru sportivitate Karen Krantzcke - Ons Jabeur (Tunisia)
Premiul pentru serviciu Peachy Kellmeyer - Gabriela Dabrowski (Canada)
Premiu Jerry Diamond ACES - Maria Sakkari (Grecia)
Antrenorul anului - David Witt (SUA)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și