Conform vasiledale.ro, acesta a fost dus la Spitalul Municipal Sighet, de unde a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Medicii îl vor supune se pare unei intervenții chirurgicale complexe. Celălalt tânăr a fost și el rănit. A rămas fără mai mulți dinți în gură, maxilarul rupt dar și o mână ruptă.

Procurorii au schimbat încadrarea faptei: tentativă la omor

Oficial am aflat până acum, spune vasiledale.ro, faptul că în noaptea de duminică spre luni (10/11 martie 2024) în urma unei sesizări de urgență la 112 ”polițiștii din Sighetu Marmației s-au deplasat pe strada Dragoș Vodă pentru a interveni la un eveniment privind o agresiune fizică produsă asupra doi tineri cu vârste de 22 și 23 de ani.

Persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi doi bărbați cu vârste de 26 și 31 de ani din Călinești și Sighetu Marmației. În urma celor constate la fața locului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În baza constatărilor preliminare efectuate de medicul legist, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, cercetările fiind continuate de către Tribunalul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, pentru probarea activității infracționale și luarea măsurilor legale”.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și