Țigările cu valoare de peste 4.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto, o femeie din Republica Moldova, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Azi dimineață, în jurul orei 01.00, în PTF Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, P. Anghelina, de 30 ani, de cetățenie Republica Moldova, domiciliată în municipiul Rădăuți, conducând un microbuz marca "Volkswagen".

Existând suspiciuni că aceasta transportă țigări de proveniență ucraineană, echipa comună, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a efectuat un control amănunțit asupra mașinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în mai multe canistre din plastic, cantitatea de 3.280 pachete cu țigări, marca "Viceroy", de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de peste 4.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și