"Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeți?", a spus Hardy, 37 de ani, într-un interviu pentru Sky News, răspunzând la întrebarea dacă se consideră unul dintre actorii favoriți pentru acest rol ținând cont de cota pe care acesta o are într-un clasament realizat la o casă britanică de pariuri sportive.

Cu câteva luni în urmă se zvonise că actorul Idris Elba ar putea interpreta rolul agentului special în următoarele filme ale seriei, însă acesta are o cotă de numai 3 la 1, Tom Hardy având 2 la 1. Damian Lewis, starul din "Homeland", are o cotă de 7 la 2 și Henry Cavill din producția "Superman" are o cotă de 4 la 1.

Actorul Pierce Brosnan, care a interpretat rolul James Bond în câteva filme ale seriei, și-a exprimat anterior susținerea pentru Idris Elba, însă actorul de culoare a dezmințit relatările media privind posibilitatea de a primi acest rol.

Cel de-al patrulea film al seriei James Bond cu Daniel Craig în rolul principal, "Spectre", va avea premiera în cinematografe la 6 noiembrie.

Tom Hardy, cunoscut pentru rolurile din "Bronson", "Dark Knight Rises" sau din recentul film al lui George Miller "Mad Max: Fury Road", va putea fi văzut în curând alături de Emily Browning în "Legend", care va avea premiera la 2 octombrie 2015 și în "Revenant", alături de Leonardo DiCaprio, unde interpretează personajul antagonist (premiera în ianuarie 2016).


Preluare: AgerPres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și