Conform vasiledale.ro, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, declarând decesul. Rana provocată la nivelul capului de o armă improvizată i-a provocat leziuni incompatibile cu viața. Criminaliștii au preluat cercetarea la fața locului sub coordonarea unui procuror criminalist.

Surse judiciare au precizat faptul că anchetatorii au descoperit în camera în care s-a produs tragedia și un document, o legitimație emis în fosta URSS de o instituție din Cernăuți, actualmente oraș de pe teritoriul Ucrainei. Legitimația este posibil să fi fost emisă de fostul Serviciu Secret Sovietic cunoscuți de toată lumea sub denumirea de KGB.

Ce spune Poliția

La data de 06 martie a.c., la ora 10.42, o femeie a sesizat poliția prin SNUAU 112 că și-a găsit soțul inconștient, la locuința de domiciliu din Baia Mare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un băimărean de 82 de ani, decedat, care la examinarea exterioară a corpului prezenta urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

ACTUALIZARE

Polițiștii maramureșeni ne-au transmis faptul că la fața locului nu s-au găsit documente emise în fosta URSS. Aceștia au precizat faptul că pe actul de identitate al bărbatului era trecut locul nașterii bărbatului: Cernăuți, URSS. În ceea ce privește modul în care s-a confecționat arma dar și muniția nu s-au dat prea multe detalii. Cert este faptul că victima ar fi fost un pasionat de electronică și gadgeturi. Nici motivul pentru care s-ar fi împușcat nu este încă clar, notează vasiledale.ro


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și