Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni, in Cehia. Tânărul era plecat de aproximativ patru ani în acea ţară şi lucra în construcţii.

Cu câteva zile înainte de groaznicul eveniment, prietenii cu care locuia au observat ca a devenit mai retras şi nici nu s-a mai prezentat la locul de muncă. Cu toate acestea, în seara în care a luat decizia de a se sinucide, Florin era vesel, ba chiar îi spusese vărului său că de luni va merge la muncă.

A doua zi, vărul său l-a căutat pentru a merge împreună la servici însă Florin a fost de negăsit. După ce l-a căutat în tot imobilul în care locuiau, vărul său a observat că uşa care ducea spre podul imobilului era deschisă iar înăuntru l-a găsit pe Florin, spânzurat.

Părinţii lui Florin erau şi ei plecaţi la muncă, în Spania. Imediat ce au aflat despre tragedie au plecat în Cehia pentru a-şi vedea fiul însă poliţia le-a interzis acest lucru, până la finalizarea cercetărilor.

Pe facebook-ul lui Florin mesajele apar în continuu. Prietenii săi nu pot întelege ce l-a determinat să recurgă la un astfel de gest:

"Ce vesel era :(( uite cum sa stin asa de repede....ne-a lasat pe toti socati si dezamagiti!! :(( Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!"

"Nu pot sa cred ce ai facut ,nu am cuvinte nu stiu ce te-a impins sa faci gestul asta necurat . Inca nu imi vine sa cred ca nu mai esti printre noi. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Condoleante familiei. "

"Imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat,inca nu imi vine sa cred,sunt pur si simplu socata. Nimeni nu este in masura sa te judece decat Dumnezeu si sper ca El sa ne auda rugaciunile noastre si sa-ti aseze sufletul in loc de pace sufleteasca si odihna vesnica luminata.Vei ramane mereu in inimile noastre,Dumnezeu sa te ierte!"

Trupul neînsufleţit al tânărului va fi adus în satul său natal vineri, 20 iunie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și