Grozăvia a avut loc sâmbătă, 21 iunie. La ora 22.30 părinţii tânărului l-au găsit pe acesta spânzurat în holul casei. Şocaţi de cele întâmplate, au cerut imediat ajutorul prin 112, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. Tânărul, Remus Daniel, avea 23 de ani şi era student la Centrul Universitar Nord Baia Mare, urmând ca acesta să îşi susţină examenul de licenţă. Sâmbătă, familia acestuia a ieşit la picnic, însă, el a refuzat să se alăture grupului. Seara, când părinţii tânărului s-au întors acasă au avut parte de descoperirea şocantă.

„În data de 21 iunie la ora 22.38, poliţia a fost sesizată prin 112 că în localitatea Târgu Lăpuş a fost găsită o persoană spânzurată. Poliţia s-a deplasat la faţa locului şi a identificat cadavrul unui tânăr de 23 de ani din localitate. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost preluat de către specialiştii de la medicina legală şi transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. Urmează ca specialiştii să stabilească cauza exactă a decesului. În funcţie de rezultat vor fi propuse măsuri” a declarat Dumitriţa Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Pe pagina personală de socializare zeci de prieteni ai tânărului i-au scris diverse mesaje de adio, nimeni neînîelegând care a fost motivul pentru care studentul a recurs la un asemenea gest extrem.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și