Întreaga poveste a plecat de la nunta lui Florin Vasilică, de pe data de 10 martie. Bun prieten cu Adriana Bahmuţeanu, de pe vremea în care aceasta conducea Etno TV, interpretul a invitat-o la petrecerea care a urmat cununiei religioase.

Vedeta, care se despărţise deja de Silviu Prigoană, a venit însoţită de iubitul ei, Mihai. La petrecere, a fost şi solista Maria Loga, care i-a făcut o dedicaţie muzicală proaspătului cuplu, gest taxat de Prigoană.

Afaceristul ar fi dat dispoziţie ca nici Florin Vasiliciă, şi nici Maria Loga să nu mai calce pe la Etno TV, postul patronat de fiul său mai mare, Honorius. Mai mult, milionarul ar fi ordonat ca nici măcar piesele celor doi cântăreţi să nu mai fie difuzate pe post.

„Am aflat şi eu de interdicţie, dar nu mă afectează cu nimic. Eu am invitat-o la nunta mea pe Adriana pentru că îmi este prietenă, iar ea a venit însoţită de persoana cu care a considerat că trebuie să vină. Mihai e un băiat extraordinar, l-am cunoscut la nunta mea. Eu nu dau prietenia cu Adriana pe nici un post de televiziune din lume”, ne-a spus Florin Vasilică.

Pe aceeaşi listă neagră a fost trecută, fără nici o vină, şi Elena Merişoreanu. Presa locală a scris că şi ea ar fi fost la nuntă. În realitate, solista nu a mai ajuns la petrecere. „L-am sunat pe Prigoană, dar el mi-a spus că să-l trăsnească Dumnezeu dacă ştie ceva. Oricum, eu nu mai pun piciorul pe la ei”, ne-a spus interpreta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și