Accident feroviar pe linia ferată care leagă județul Bistrița-Năsăud de județul Maramureș, pe ruta Sighetu Marmației – Vișeu – Telciu – Salva.

Din primele informații de pare că patru vagoane ar fi deraiat, însă deocamdată nu se cunosc motivele care au dus la producerea accidentului. Spre locul incidentului s-au deplasat echipajele de intervenție. Nu se știe încă dacă sunt persoane rănite. Traficul feroviar în zonă este oprit și mai multe trenuri nu pot trece.

Conform ultimelor informații, patru vagoane pline cu bușteni s-ar fi răsturnat, iar alte trei ar fi sărite de pe linie într-o zonă greu accesibilă. Trenul circula pe relația Sighetu Marmației – Dej.

Din cauza accidentului sunt afectate trei trenuri de călători. Este vorba despre trenul personal 4110 Cluj Napoca – Sighetu Marmației, trenul accelerat Sighetu Marmației – Timișoara, care este oprit în zona localității bistrițene Dealul Ștefăniței, precum și trenul accelerat Sighetu Marmației – București Nord, care este oprit în zona localității Vișeu de Jos. Autoritățile vor lua măsura transbordării călătorilor.


ACTUALIZARE: Conform informatiilor primite de la fata locului, trenul marfar avea in componenta 37 de vagoane, toate pline cu busteni. Vagonul cu numarul 4 de dupa locomotiva a deraiat. Au urmat vagoanele 5, 6 si 7 iar vagoanele 8,9 si 10 s-au rasturnat. Celelalte vagoane au ramas pe linie. Deocamdata nu se cunoaste cauza acestui incident feroviar, insa exista posibilitatea ca linia feroviara invechita sa fi provocat accidentul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și