Biletele pentru concertul din 14 decembrie, cu prețuri cuprinse între 150 de lei și 400 de lei, vor putea fi achiziționate online începând de marți, de la ora 0,00, de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, dar și din magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, iar din 7 octombrie, tichetele vor fi disponibile în toate magazinele aflate în rețeaua biletoo, potrivit unui comunicat al Project Events remis luni AGERPRES.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Formația a fost înființată în 1965 și are în componența actuală cinci muzicieni ce provin din țări diferite. Celebră în anii `80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei.

Balada "The Wind of Change", lansată în 1990 și considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991. Asocierea trupei The Scorpions cu prăbușirea Zidului Berlinului a fost consacrată în 1999. Astfel, cu ocazia ceremoniilor organizate pentru a marca a 10-a aniversare a căderii Zidului, rockerii germani au interpretat piesa "The Wind of Change" acompaniați de o orchestră compusă din 160 de violoniști.

De-a lungul carierei sale, formația a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și