Chirilă sugerează că Iohannis și-a trădat alegătorii care l-au votat în 2014 pentru că o mare parte din populație ”era sătulă de mafia PSD”, dar acum președintele s-ar pregăti ”să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă”.

Redăm mai jos un fragment din postarea lui Chirilă pe Facebook:

”(…) a căzut guvernul Cîţu. Urmează încercarea unui președinte, la fel de ticălos ca prim ministrul lui, de a-l repune în drepturi. Cu orice risc. Că doar Superman se înțelege de minune cu Terminator. Ce ironie a căzut pe România. Să aibă un președinte care se ipostaziază în Terminator și care face din asemănarea cu actorul din film un act de narcisism. Ticăloșia premierului și a președintelui care au aruncat țara în criză are legătură cu tot ce am scris mai sus. Pentru că o societate cu bolile de mai sus produce astfel de „lideri”.

Klaus Iohannis a fost votat pentru nimic altceva decât că de partea cealaltă era Viorica Dăncilă. A fost votat pentru că o mare parte din populație era sătulă de mafia PSD. Ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă (nici gând să reformeze PNL), să facă penibile jocuri de culise. Doar că asta aflăm doar în 2021. Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar.

Între timp țara se împarte în vaccinați și nevaccinați, oamenii se ștampilează unii pe alții cu vorbe grele, iar cazurile cresc.”

Așa încheie Tudor Chirilă o postare despre cauzele mai profunde ale crizei sanitare din Românina și cauzele eșecului campaniei de vaccinare, pe care le inventariază și explică pe larg într-o postare pe pagina sa de Facebook.


Preluare: g4media.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și