Conform declarației date a președintelui organizației locale, Orosz Krisztofer spune că lista consilierilor locali va fi formată din oameni noi și serioși. „Vrem ca lucrurile să se schimbe spre bine în acest oraș, iar această intenție a noastră presupune să pornim cu o strategie foarte serioasă și oameni serioși. Sighetul in foarte multe aspecte este mult rămas în urmă. Cei care cred că toate problemele se vor putea rezolva în patru ani de mandat, se înșeală. Noi dorim să lucrăm conform unei strategii țintite pe următorii zece ani. Este foarte important să știm cum vrem să vedem Sighetul peste zece ani și conform acestui țel să ne facem un plan foarte bine gândit” a declarat Orosz.

Fiind în același timp și președinte executiv în teritoriu, Orosz a declarat că în toate localitățile unde sunt comunități maghiare vor fi întocmite / alcătuite liste de consilieri locali, dar vor fi și candidați pentru câteva posturi de primar.
Conform celor spuse de liderul UDMR Sighet, este luat în calcul și un candidat propriu pentru postul de primar al municipiului Sighetu Marmației.

„În curând vom aduce la cunoștința cetățenilor propunerile noastre. Sunt ferm convins că nu doar problemele sunt comune, dar și soluțiile trebuie să fie comune. În tot ceea ce privește ne vom consulta cu membrii comunității și cu toți cetățenii , considerăm ca noi suntem cei care trebuie sa ne aflam în slujba cetățenilor” a conchis Orosz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și