„După mulți ani în care nu am avut candidat propriu, anul acesta pe lângă lista consilierilor locali, vom avea candidat propriu și pentru postul de primar la Sighet. Acesta, care pe lângă faptul că este un deziderat al comunității, este un act politic absolut normal. Principalul aliat al nostru este comunitatea, cetățenii, iar lor trebuie să le oferim posibilitatea de a alege din „meniul” politic” – a declarat Orosz.

Orosz a mai adăugat faptul, că UDMR Sighet dorește să-și crească numărul consilierilor locali, care la alegerile locale precedente din 2020 a scăzut de la doi la unu.

„S-a format o echipă nouă și tânără pe lista consilierilor locali, cu care pornim în cursa electorală. Noi chiar ne dorim ca Sighetul să se dezvolte, să devină o localitate unde copii, adulți și vârstnici se simt bine și în siguranță. E de ajuns ca să umbli cu mașina permanent la service din cauza gropilor, e rău să te uiți cum se ruinează clădirile istorice, e rău să vezi că tineretul nu are unde să înoate și stă doar pe telefon. Lucrurile nu se pot schimba de pe o zi pe alta, dar cred că luând în serios aceste intenții, uniți putem face treabă bună și la Sighet. Eu și echipa mea pentru asta vom lucra în consiliul local” – a mai adăugat candidatul UDMR.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și