PNL Sighet și Ovidiu Gheorghe Nemeș caută să câștige capital de imagine la nivel de Sighet, acum că imaginea acestui partid a avut de suferit la nivel local din cauza trimiterii în judecată de către DNA a Primarului TIR-ist, acesta fiind suspectat de potlogării de peste 7 miliarde în lei vechi din banii sighetenilor, precum și din cauza multor alte afaceri necurate de care este suspectat.

La finalul săptămânii trecute s-a desfășurat o campanie numită „Alergăm pentru educație” în care au fost folosiți sute de copii din Sighet pentru imagine electorală de către PNL și Ovidiu Gheorghe Nemeș. Ne susținem cele afirmate prin faptul că evenimentul a fost prezentat de către însuși Primarul municipiului împreună cu vicepreședintele PNL la nivel național Ludovic Orban.

Astăzi, Primăria Sighet a organizat un eveniment electoral, zicem noi, pe banii sighetenilor în cartierul Șugău, folosind și de această dată în stil comunist copiii pentru a câștiga capital de imagine. Mai mulți copii de la școala din cartier au fost plimbați cu „Trenulețul groazei”, care aparține SPG Urbana, însă evenimentul a luat o turnură nefericită în sensul că un copil a căzut din trenulețul aflat în mers și s-a accidentat, suferind leziuni multiple.

Sursele noastre apropiate Primarului arată că micuțul a fost transportat la Spital pentru tratament. Oamenii din cartierul Șugău au fost scandalizați de cele petrecute și cer socoteală autorității locale și Primarului. Sursele noastre mai arată că astăzi s-au pus la punct în grabă tot felul de documente pentru a se atașa acțiunii evident electorale o fațadă de legalitate: acordul părinților ca elevii să fie plimbați în „Trenulețul groazei”, justificarea cheltuielilor efectuate din banii publici etc.

Cerința de bun simț a sighetenilor către Primar și către alți politicieni de teapa acestuia este să vă faceți campanie cum doriți: împărțiți pixuri, cumpărați voturi cu bani sau pungi cu zahăr și ulei, faceți ce doriți dar lăsați copiii mici în pace! Nu îi folosiți în campania electorală cu nesimțire pentru că ei nu au nicio vină să fie amestecați în afacerile voastre.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și