Craig Windsor, fost boxer la categoria supermijlocie, şi Mihaela Petroi, o româncă de 32 de ani, s-au căsătorit în 2014, în Airdrie, după ce s-au cunoscut la o gală de box. Cei doi au împreună un copil de şase ani pe nume Craig Jr. Totuşi, conform Mirror Online, cei doi au pus capăt relaţiei la sfârşitul anului trecut, iar procesul de divorţ este în curs de desfăşurare.

De teamă că şi-ar putea pierde fiul din cauza influenţei pe care o are Craig, Mihaela a plecat cu Craig Jr. în România la sfârşitul lunii februarie. De atunci, românca i-a spus lui Craig că dacă vrea să-şi mai vadă copilul trebuie să meargă în România.

Extrem de afectat de gestul româncei, interlopul scoţian a precizat că pune la bătaie 20.000 de lire sterline pentru cel care poate să-i aducă juniorul înapoi. "Dacă ai spune că 20 de tipi sunt pe urmele mele şi vor să-mi facă rău, nu m-ar afecta. Însă treaba asta, cu copilul meu, mă face să plâng. Vreau ca Guvernul Marii Britanii să intervină şi să-mi aducă băiatul înapoi".

Craig Windsor s-a retras din box în 2013, după ce a fost suspendat pentru că a fost prins dopat. Totuşi, cu câţiva ani înainte, Craig a ajuns chiar şi în închisoare, după ce s-a răfuit cu liderul unei grupări rivale. A fugit în Spania, în speranţa că scapă nepedepsit, însă a fost capturat şi a ajuns după gratii.

Interlopul scoţian a disputat 11 meciuri de box la profesionişti

Deşi a fost avertizată de poliţişti în cel puţin 10 rânduri că viaţa sa este în pericol, Craig Windsor dă asigurări că nu mai este implicat în lumea violenţei, s-a cuminţit şi nu face decât să se ocupe de o sală de box, în speranţa că îi poate convinge pe tineri să nu facă aceleaşi greşeli pe care le-a făcut el de-a lungul vieţii.

Craig Windsor este reprezentat în procesul de divorţ pe care îl are cu Mihaela Petroi de Oana Petre, avocată română din Glasgow care spune că se lucrează de la distanţă cu autorităţile din România şi că se fac demersurile necesare pentru ca bărbatul să-şi recupereze copilul.

Ca boxer, Craig Windsor a susţinut 11 meciuri la profesionişti, în perioada 2009-2012, având nouă victorii, două victorii obţinute prin knock-out, şi două înfrângeri, o înfrângere suferită prin knock-out.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și