Cei doi s-au întâlnit pe strada Decebal din Iaşi şi s-au luat la ceartă. Fata a vrut să termine scandalul şi a refuzat să mai stea de vorbă cu italianul. Nu s-a gândit niciodată că va recurge la un asemenea gest. De supărare, italianul a scos un pistol şi s-a împuşcat în cap.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă de un echipaj de ambulanţă la spital, dar are şanse mici de supravieţuire, scrie Ziarul de Iaşi.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Ei vor sta de vorbă şi cu iubita italianului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Bărbatul are şanse reduse de supravieţuire, dar s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi a declarat, joi, că bărbatul s-a împuşcat în cap cu un pistol letal, după ce fosta iubită, care locuia în Podu Iloaiei, a refuzat să se întoarcă la el.

„Era venit de câteva zile în ţară, cu speranţa că se vor împăca. Aseară, (miercuri seara -n.r.) a cedat nervos. A rugat câteva rude ale fetei să meargă la pensiunea unde aceasta locuia, dar, pe drum, a scos o armă din buzunar, a dus-o la tâmplă şi s-a împuşcat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru că bărbatul avea asupra sa armă fără drept şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a spus Anca Vâjiac.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și