Un om care lucrează în zona parcului Tei spune că Ionuţ nu a fost primul copil muşcat de câini în locul respectiv. Sub protecţia anonimatului, bărbatul a povestit că a văzut în repetate rânduri câini de luptă în acea zonă şi că animalele aparţin patronului restaurantului din parc. Mai mult, potrivit martorului câinii afaceristului au atacat doi copii cu trei săptămâni înainte ca Ionuţ să fie ucis.

"Patronul firmei de pază de acolo, azi, pe la 13:00, a dat dispoziţiile astea: dacă vreun paznic dă vreo declaratie sau spune ceva e dat afară, dacă îşi dă numărul de telefon presei sau oricui altcuiva, sunt daţi afară. Nu au voie să vorbească absolut deloc. Spartura din gard e acolo din martie, până acum nu s-a făcut nimic. Putea să se întâmple cu alt copil tragedia asta. Acolo, în urmă cu trei săptămâni, din curtea restaurantului din parc, au ieşit doi câini de luptă, au urmărit doi copii pe care i-au muşcat, i-au urmărit pe terenul de joacă. Sunt ai patronului de la restaurant, ospătarii de acolo au făcut câinii pierduţi. Camera de la terenul de fotbal nu mai este de atunci. Sunt doar şase camere video din 42, câte ar trebui să fie în mod normal", a mărturisit un martor secret pentru Antena 1.

O altă dezvăluire făcută de martorul secret este că bunica i-a pierdut din ochi pe copii cu mult timp înainte să dispară. Totuşi, el a infirmat varianta potrivit căreia femeia ar fi consumat bere la cutie. Acelaşi martor a subliniat că femeia a anunţat un paznic din parc cu privire la dispariţia copiilor, când a realizat că aceştia au dispărut, dar că a întârziat anunţarea poliţiei, motivând că îi era teamă ca micuţii să nu fie bătuţi sau certaţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și