Descris de privitori, spectacolul pare sa fi fost mai curand amuzant: porcul a furat 3 baxuri a cate 6 cutii cu bere si a fost vazut band din acestea; a ravasit apoi pungile cu gunoaie din camping, cautand mancare, dupa care, sub efectul alcoolului, a devenit agitat si a intrat in conflict cu o vaca: unii dintre excursionisti au declarat ca au vazut cum vaca l-a alergat pe porc in jurul unei masini, informeaza The Guardian.

Ulterior, porcul a fost vazut zacand sub un copac, probabil aflandu-se tot sub efectul alcoolului.

Incidentul s-a petrecut in zona de camping DeGrey River, din Australia.

Desi, pentru spectatori, incidentul a fost distractiv si nu s-a intamplat nimic grav, lucrurile ar fi putut lua o intorsatura neplacuta, deoarece, sub influenta alcoolului, animalele pot deveni periculoase si se pot manifesta agresiv fata de oameni. Autoritatile au avertizat excursionistii sa isi depoziteze in siguranta proviziile, pentru a evita ca ele sa fie devastate de animale.

Acesti porci – care provin din porci domestici scapati din captivitate si salbaticiti – sunt considerati, in Australia, animale invazive si daunatoare, pentru ca distrug recoltele, intra in competitie cu speciile native pentru resursele de hrana si sunt purtatori de boli care se pot transmite animalelor domestice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și