Românul de 40 de ani, din Pontedera, provincia Pisa, acuzat de contrabandă, era în arest la domiciliu, până la începerea procesului, luna viitoare. Însă scandalurile cu soția erau la ordinea zilei, așa că pur și simplu n-a mai rezistat și a plecat de acasă. S-a prezentat singur la poliție cerând să fie încarcerat, spunând că preferă să stea la închisoare decât în casă, cu soția, potrivit Il Giornale.

Totuși, s-a ales cu o nouă faptă - de evadare. Însă, după ce i-a auzit toată povestea, judecătorul i-a dat dreptate și a decis să nu fie acuzat suplimentar pentru evadare.

Românul a fost acuzat de contrabandă cu țigări în România și a fost arestat în Italia în baza unui mandat european. Instanța s-a decis să fie arestat la domiciliu, pentru că fapta lui nu prezintă un pericol public ridicat. Acum, după ce judecătorul a decis că bărbatul era supus unei presiuni psihice insuportabile acasă, arestul la domiciliu a fost înlocuit cu încarcerarea, bărbatul aflându-se în momentul de față în penitenciarul din Pisa.


Preluare: Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și