Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a transmis sâmbătă, printr-un comunicat, că poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei au continuat cercetărilor referitoare la evenimentul rutier din data de 22 iulie, din Broşteni, în care a fost implicat un şofer de 59 de ani.

“S-a completat materialul probator cu buletinul de analiză toxicologică emis de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, rezultând faptul că şoferul de 59 ani prezenta, la data producerii accidentului, o concentraţie alcoolică de 3,06 (trei şi zero şase) g/l alcool pur în sânge la prima probă şi 2,85 (doi optzeci şi cinci) g/l alcool pur în sânge la a doua probă”, a transmis IPJ Suceava.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, potrivit News.ro.

Șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest
La data de 22 iulie, poliţiştii din Vatra Dornei au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 17B din oraşul Broşteni, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.

“S-a stabilit că bărbatul de 59 de ani din oraşul Broşteni, sat Cotârgaşi, jud. Suceava, a condus autoturismul pe D.N. 17 B în oraşul Broşteni, sat Cotârgaşi, iar când a ajuns pe o porţiune de drum în aliniament, a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani din oraşul Broşteni”, a precizat IPJ Suceava.

În urma impactului, un bărbat de 32 de ani, aflat pe partea carosabilă, lângă maşina staţionată, a fost rănit.

Conducătorul auto de 59 ani a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și