Nu e normal să ai speciali care au ajuns să încaseze chiar și peste 58.000 de lei pe lună, în timp ce peste 1 milion de vârstnici supraviețuiesc cu pensii sub 1.100 de lei.

Klaus Iohannis și Partidul Unic PSD-PNL au construit o Românie paralelă unde privilegiul devine normă, iar asta trebuie oprit. Putem să oprim pensiile speciale prin referendum.

Nu avem așteptări de la Nicolae Ciucă, pensionarul special care a ajuns astăzi la o pensie de 19.000 de lei, după majorarea de 13% din ianuarie. Nu avem așteptări de la Marcel Ciolacu, prim-ministrul care nu face nimic pentru eliminarea privilegiilor.
Dreapta Unită îi solicită lui Klaus Iohannis declanșarea referendumului pentru eliminarea pensiilor speciale, care să aibă loc pe 9 iunie, odată cu alegerile comasate - europarlamentare și locale.

Măcar acum, în ultimele luni de mandat, să acționeze în interesul românilor, nu al privilegiaților.

Ajută-ne să construim România Modernă. O Românie bazată pe merite reale, nu pe privilegii nesimțite. Dacă ei nu vor să elimine pensiile speciale, sancționează-i la vot. Anul acesta nu îi mai lăsa să îți fure viitorul”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și