Cartof crud, rece

Îl poţi face piure cu o seară înainte sau poţi doar să-l pui întreg, spălat, la frigider. De dimineaţă, când te trezeşti, întinde un pic de piure sau pune două felii de cartof pe cearcăne şi lasă să acţioneze în jur de cinci minute (sau cât suporţi, dacă ţi se pare prea rece). Poţi face asta în fiecare dimineaţă şi nu vei mai avea mari probleme cu cearcănele.

O lingură îngheţată

Lasă o lingură să stea la congelator timp de 10-15 minute, când te trezeşti de dimineaţă. După ce s-a răcit destul, pune-o pe cearcăn (atenţie, nu acoperi şi ochiul cu lingura rece) şi ţine-o acolo până se încălzeşte din nou. Repetă şi pentru celălalt ochi sau, ca să câştigi timp, pune două linguri la congelator şi apoi ţine-le pe cearcăne în acelaşi timp.

Pliculeţe de ceai

Umezeşte două pliculeţe de ceai, preferabil verde, şi ţine-le la rece peste noapte. De dimineaţă aşază-le peste cearcăne şi ţine-le timp de 5-10 minute. Teina şi faptul că sunt reci ajută la dezumflarea rapidă a pungilor de sub ochi. Cât timp le ţii, stai întinsă în pat, cu capul urcat pe o pernă mare, cât să fie mai sus decât restul corpului.


Preluare: unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și