Pe lista noastra se intalnesc cateva sporturi extreme sau mai putin extreme cu care va puteti umple vacanta de vara :

1.Cliff Jumping este cele mai extreme sporturi de vara, originar din Hawaii inca din ani 1770. Acest sport este practicat de milioane de adolescenti si tineri din toata lumea care se distreaza prin inventarea unor noi moduri si metode de a ateriza sau noi acrobatii in aer.

2.Surfingul nu este cel mai extrem sport de vara, dar este unul dintre cele mai practicate in zonele de ocean.Unii il gasesc ca un sport relaxant, iar alti isi dedica intreaga viata acestui sport si lucrurilor ce tin de el.

3.Windsurfingul este un alt sport de apa practicat cu ajutorul unei placi de surf care este condusa de o singura panza. Acest sport extrem este o combinatie perfecta de navigatie si surfing.Este practicabil cu ajutorul vantului si valurilor, fiind cu adevarat o aventura datorita mentinerii echilibrului pe apa.

4.Scuba Diving este un sport prin care puteti lua parte la un spectacol nemaipomenit sub apa, facand cunostinta cu toate vietatile marii.

5.Water Skiing este un sport exrem de vara care consta in acelasi lucru ca si skiing-ul pe zapada, doar ca are o schimbare de decor si de viteza.Cei care practica acest sport incearaca cu ajutorul tehnologiei noi metode de a merge mai repede si de a face diferite acrobatii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și