Vasile Hodor: „Dragi sigheteni, vin în fața dumneavoastră din postura de candidat susținut al Alianței USR PLUS. Dorim ca împreună să fim o alternativă reală la ceea ce a însemnat până acum politica și administrația locală. Acest proiect a plecat de la premisa că după 30 de ani de administrație locală, Sighetul arată din ce în ce mai rău și lucrurile pe care le vedem în jurul nostru nu ne plac întotdeauna.

Atât eu, cât și colegii consilieri, venim cu gânduri bune, venim cu dorința de a pune umărul ca acest oraș să poată să facă un pas înainte.
Eu vin din mediul privat. Am 23 de ani de activitate în diferite domenii, cum ar fi turismul și industria hotelieră, iar de 12 ani îmi conduc propriile afaceri în domeniul imobiliar. Și aici am plecat de jos, iar acum am ajus la poziția de dezvoltare imobiliară. Vreau să contribui la bunul mers al acestui oraș. Avem proiecte care să-l ducă acolo unde i-e locul și, dacă vom primi încrederea dumenavoastră, vă asigurăm că lucrurile vor fi bune.”

# Oameni onești și competenți pentru Sighet

Așa cum a precizat și președintele USR Maramureș, Dan Ivan, Vasile Hodor a fost votat în unanimitate să reprezinte USR la următoarele alegeri locale. „A doua veste bună este că această candidatură este susținută și de colegii din Alianța USR PLUS și de colegii din PLUS Sighetu Marmației”, a precizat Dan Ivan.

Florin Barbur, președintele PLUS Maramureș: „Am onoarea de a anunța tuturor sighetenilor bucuria că am ajuns la un acord pe Alianța USR PLUS de a candida pe liste comune la alegerile locale din acest an. Susținem candidatura lui Vasile Hodor la Primăria Sighetu Marmației și susținem o listă comună de candidați la Consiliul Local. Atât PLUS, cât și USR își doresc să aducă în administrație oameni onești și competenți, oameni care să poată să schimbe fața și viața acestui oraș.

Am lucrat câțiva ani în orașul dumneavoastră, chiar dacă locuiesc în Baia Mare, și cunosc o parte din problemele cu care se confruntă această comunitate. Cu siguranță, Sighetul are nevoie de o schimbare profundă, are nevoie de oameni noi în administrație, care să cunoască administrație și să-și dorească să o facă cu adevărat în slujba cetățenilor.
Avem soluții pentru Sighet. Avem consilieri locali competenți și onești. Și avem un candidat la Primărie cu care ne mândrim ─ dl Vasile Hodor.”

# „Dragi sigheteni, meritați mai mult!”

La adunarea generală convocată de Biroul Județean USR Maramureș a participat și deputatul USR Vlad Duruș, care și-a arătat sprijinul necondiționat pentru sigheteni.

„E un lucru absolut minunat să fiu candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Maramureș și să-l sprijin pe Vasile Hodor la Primăria Sighetu Marmației, împreună cu echipa sa excelentă de consilieri, formată din membri USR și PLUS.

Dragi sigheteni, meritați mai mult! Luați-vă 5 minute într-o zi, mergeți și uitați-vă în oraș. Acest oraș a decăzut atât de mult… Dintr-o capitală de Comitat, dintr-o capitală voievodală, a ajuns un oraș provincial, abandonat de autoritățile locale și centrale. Îmi pun toată încrederea în Vasile Hodor și în echipa sa de consilieri. Sun sigur că vor pune Sighetul din nou pe hartă, că îi vor reda strălucirea de altă dată și că vor reforma complet administrația locală. Împreună com schimba acest oraș, vom schimba acest județ, vom schimba și această țară!”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și