Este vorba de un autoturism Dacia Duster 4x4 care aparține Primăriei și a fost dată în folosința viceprimăriței pentru deplasări în interes de serviciu. Având în vedere că aceasta nu prea are atribuții delegate de către Primar, nu știm în ce deplasări în interes de serviciu ar putea utiliza dânsa autoturismul.

Surse din cadrul Primăriei municipiului Sighetu Marmației susțin că viceprimărița ar fi accidentat autoturismul Primăriei, iar din dorința de a ascunde acest lucru l-a parcat în curtea casei sale, la loc ascuns de ochii publicului. Potrivit acestor surse, autoturismul ar fi suferit avarii în partea dreapta față. În aceste două săptămâni cât Ivașcu este plecată în concediu autoturismul ar urma să fie reparat, mai susțin sursele.

Contactată de Sighet 247, Daniela Ivașcu neagă că autoturismul ar fi suferit vreo avarie și arată că l-a parcat în curtea casei sale „sub un scut”, pentru a fi protejat de o eventuală cădere de grindină. Aceasta arată în continuare că a ales varianta de a „sechestra” autoturismul acasă la dânsa pe perioada concediului ca urmare a faptului că Primăria nu dispune de garaje. Noi, totuși, întrebăm retoric de ce nu a parcat autoturismul în fața Primăriei și să predea cheile pentru ca autoturismul să poată fi folosit pe această perioadă de către instituție în interes de serviciu.

Viceprimarul Daniela Ivașcu a refuzat să ofere acces jurnaliștilor Sighet 247 pentru a vedea dacă autoturismul a suferit sau nu avarii, spunând că nu este cine să deschidă curtea jurnaliștilor. Nu suntem atât de creduli pe cât crede d-na viceprimar: oricine pleacă de acasă lasă o cheie de acces la casă la o rudă sau un prieten care să intervină în caz că apare vreo avarie sau o situație deosebită.

Faptul că a refuzat accesul jurnaliștilor la autoturism, ne înclină să credem sursele potrivit cărora viceprimărița ar fi lovit autoturismul și că ascunde acest lucru.

Așteptăm încheierea concediului și să vedem autoturismul întreg (reparat ca prin magie sau neavariat).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și