"Dacă v-aş spune că nu am cunoştinţă, nu aş spune adevărul şi nu vreau să fac lucrul ăsta. Sigur că am cunoştinţă, am vorbit cu Radu Popa, am vorbit cu mulţi alţi parlamentari PP-DD, repet, de la începutul sesiunii parlamentare de mai multe ori, în prezenţa dumneavoastră, nu secret, am fost la grupul PP-DD şi am constatat oameni care chiar pot să ajute foarte mult ideile bune, nu trebuie neapărat să voteze cu PSD sau cu Guvernul şi în continuare cu parlamentarii PP-DD voi discuta, nu am ce să discut cu Dan Diaconescu", a spus Ponta, întrebat dacă este la curent cu informaţiile potrivit cărora mai mulţi parlamentari de la PP-DD vor părăsi grupul parlamentar şi vor forma un grup independent care va colabora cu PSD.

Preşedintele PSD a afirmat că are un dialog foarte bun atât cu UDMR, cât şi cu PP-DD, despre care a apreciat că au "oameni raţionali", însă a precizat că nu stă de vorbă cu Dan Diaconescu.

"Având această majoritate, având stabilitate instituţională, în Parlament, avem un dialog foarte bun şi cu UDMR, şi cu PP-DD, oameni raţionali, oameni cu care nu suntem întotdeauna de acord, dar când au fost probleme importante, UDMR şi PP-DD, când au fost lucruri importante, am discutat la buget, nu au votat bugetul, dar au înţeles cum l-am construit. Nu înseamnă că stau de vorbă cu Dan Diaconescu. Cu parlamentari PP-DD şi cei ai UDMR vorbesc în continuare", a subliniat Ponta.


Preluare: AgerPres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și