După o primă repriză destul de echilibrată, în care portarul oaspetelor a avut o serie de intervenții miraculoase, 0-0 la pauză, jucătoarele antrenate de Dani Lupuți au început să pună o presiune mai mare pe adversare şi în min. 58 Georgiana Marița a reuşit deschiderea scorului: 1-0. După alte 12 minute de dominare băimăreană, Dariana Szalay finalizează cu un şut frumos o fază în care apărarea oaspetelor a fost făcută "şah-mat": 2-0 min. 70. După doar 2 minute, la o fază care nu anunța nimic, arbitrul acordă destul de uşor o lovitură de la 11 metri pentru Hermannstadt şi scorul devine 2-1 (min. 72). Până la final, echipa noastră ratează mai multe ocazii în urma unor scheme exersate la antrenamente astfel încât jocul se termină cu doar 2-1.

Felicitări tuturor jucătoarelor care azi au făcut un meci mare şi au învins o echipă cu un buget mult mai mare ca şi al nostru şi care doreşte să promoveze în prima divizie a țării.

Fotbal Feminin Baia Mare: Florina Cosma - Cristina Rus, Lorena Puja, Camelia Daneliuc, Diana Butuza - Alexandra Buftea (căpitan), Larisa Olar, Andreea Gulin, Georgiana Marița - Anamaria Samok, Dariana Szalay. Rezerve: Amelia Dumitraş - Maria Danciu, Cristina Maroşan, Georgiana Pâtcă, Daria Asuajan. Antrenor: Dani Lupuți.

În ultima etapă din acest tur de campionat, echipa noastră va juca în deplasare la Athletic CS United Bihor, duminică 19 noiembrie de la ora 11:00.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și