Un băiat în vârstă de aproximativ 8 ani s-a angajat în traversarea neregulamentară a șoselei, fără să se asigure, fiind surprins și accidentat grav de un autoturism.

Un polițist aflat în timpul liber trecea prin zonă și a oprit imediat. Pentru că leziunile suferite de minor erau extrem de grave, polițistul a început manevrele de masaj cardiac până la sosirea echipajului medical al Ambulanței de la Vișeu de Sus. În timp ce polițistul efectua manevre de resuscitare un echipaj al poliției de frontieră, fără a folosi semnale acustice și luminoase, s-a angajat în depășire încălcând marcajul rutier al liniei continue și și-a continuat deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Victima a fost transportată la spitalul orășenesc Vișeu de Sus, unde din cauza leziunilor extrem de grave a fost transferat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Aici medicii au hotărât că trebuie imediat transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Șoferul a autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămărare corporală gravă din culpă.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și