Victima a fost aruncată pe șosea, din fericire nesuferind leziuni grave. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

După comiterea accidentului, conform informațiilor oficiale, șoferul a discutat cu victima, care i-ar fi spus că nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Din acest motiv poliția nu a fost anunțată despre accident. Mare greșeală pentru șoferul de la volan. Polițiștii s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără anunțarea poliției și vătămare corporală din culpă.

Locuitorii din zonă ne-au spus că trecerea pentru pietoni nu este presemnalizată deși au făcut nenumărate sesizări în acest sens. ”Practic șoferii se trezesc că au în față trecere pentru pietoni, frânează brusc și nu mai pot evita accidentele. Poate acum după ce s-a produs acest accident se vor lua măsuri” ne-au transmis cititorii noștri.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma apariției în mediul on-line a unui material video în care apare un accident rutier nesesizat, produs pe raza localității Vișeu de Sus, polițiștii s-au sesizat din oficiu în jurul orei 20.30.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Vișeu de Sus, au constatat faptul că aseară, 29 octombrie, în jurul orei 20:00, un tânăr de 18 ani din Borșa a condus o autoutilitară pe D.N.18, iar la un moment dat a surprins și accidentat un tânăr de 25 de ani din Vișeu de Sus, care se afla în calitate de pieton în traversarea părții carosabile.

Imediat după producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului înspre localitatea Moisei, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care s-a deplasat cu mijloace proprii la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat sub supraveghere medicală.

Atat conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiuniilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și