La faţa locului s-au trimis echipaje EPA de la Fărcaşa, un echipaj C2 SAJ cu medic şi echipaj pentru descarcerare.
Traficul este blocat intre Colţirea şi Ardusat.

Conform primelor informaţii impactul a avut loc între două maşini, una înmatriculată în Satu Mare, cealaltă înmatriculată în Maramureş. Asta din urmă era condusă de un poliţist de 23 de ani de la Postul de Politie Fărcaşa, care se îndrepta spre serviciu, urma să intre în schimb la ora 8.00. În urma impactului cele două maşini au fost aruncate de pe carosabil: una în şanţ, maşinia poliţistului în podeţ.

Echipajele medicale au găsit şoferul sătmărean, în vârstă, de 43 de ani, conştient, chiar comunica. La scurt timp după ce l-au scos bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat. De cealaltă parte poliţistul prins sub propria maşină a fost scos de echipaje în viaţă fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Deocamdată poliţiştii nu au reuşit să desluşească cum s-a produs accidentul pe un drum drept şi carosabil uscat.

Conform unor surse în autoturismul șoferului decedat anchetatorii au găsit un telefon mobil care era deschis pe o aplicație de mesaje. Nu este exclus ca în momentul producerii accidentului acesta să fi transmis mesaje și să nu fi fost atent la drum.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și