Pirotehnicienii au detonat coletul suspect, în acesta se aflau elemente care ar putea compune o bombă, spun poliţiştii.

Taximetristul a povestit cum a făcut descoperirea.

"După ce am parcat maşina în staţia de taxi şi m-am dat jos, am închis maşina, am mers în spatele maşinii şi undeva, în spate, la vreo 20 de cm de maşină, lângă bordură era dispozitivul. Ce m-a impresionat cel mai mult era un ceas bărbătesc, care am crezut că era pierdut pe acolo şi l-am luat în ideea să iau ceasul şi când mă uit mai departe, am văzut că are o antenă, lângă antenă – patru leduri, două roşii, două verzi, două fire roşii cu mufe în capăt şi, ce am observat după banda izolatoare care acoperea întreg dispozitivul, nişte piese electronice cum ar fi diode sau… ceva… electronic.

Am arătat prima dată la un coleg care a zis că fac glumă, pe urmă l-am luat şi l-am dus în primul container, aşa la vreo 4-5 m de staţia de taxi, după aceea am plecat la TF (n.r, Poliţia Transporturi Feroviare) şi am relatat ce am păţit, la care doi lucrători de acolo au venit şi au constatat ce am relatat. Mai departe au luat ei problema", a declarat bărbatul, conform pressalert.ro.

Timp de mai bine de o oră, poliţiştii au blocat circulaţia pe principalele bulevarde care duc spre gară, interzicând maşinilor să mai ajungă în zonă.

La faţa locului au ajuns rapid şi pirotehniştii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Timiş, care au reuşit să distrugă, cu ajutorul unui robot, obiectul suspect, improvizat dintr-o baterie, un ceas mecanic şi mai multe cabluri.


Preluare: Observator.tv

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și