Mai mult șoferi au oprit mașinile după ce le-au fost sparte parbrizele și lunetele, l-au aruncat pe agresor pe partea carosabilă, l-au imobilizat și au așteptat sosirea echipajelor de Politie.

La faţa locului au intervenit 2 echipaje de Poliţie care l-au transportat pe agresor inițial la spital pentru a-i acorda îngrijiri medicale, mai apoi îl vor duce la sediul poliției pentru audieri.

După ce va fi audiat la poliţie, bărbatul de 28 de ani va fi internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, secția Psihiatrie pentrtu efectuarea expertizei psihiatrice.

Din cercetările poliţiei, este vorba de acelaşi tânăr care a distrus în seara de 11 aprilie a distrus cu o bâtă de baseball pe strada Victoriei.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Astăzi, 13 aprilie a.c., la ora 16.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 36 de ani din județ Cluj cu privire la faptul că, pe strada Republicii din municipiu, în timp ce aștepta la semafor în calitate de conducător auto, a observat o persoană care, ar fi luat din portbagajul unui autoturism o bâtă și un topor și, ulterior, ar fi început să distrugă alte autoturisme.

Polițiștii au identificat persoana bănuită ca fiind un tânăr de 28 de ani din Baia Mare. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească specializată din Sighetu Marmației în vederea efectuării de investigații.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pe numele tânărului sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și