Cultura de cannabis era amplasată în sere desfășurate pe o suprafață de un hectar în comuna Hadâmbu, pe un teren ce a fost cumpărat în urmă cu un an de un bărbat din Spania, căsătorit cu o româncă, scrie Ziarul de Iași.

Rețeaua de traficanți de droguri, formată din doi italieni și doi spanioli, a angajat șapte muncitori. Pentru fiecare zi de muncă, aceștia erau plătiți cu câte 50 de euro fiecare.

Poliţiştii au ridicat mai mulţi saci de cannabis, dar o parte a fost aruncat de către angajaţi într-un şant de scurgere. Mai multe persoane sunt audiate de ofițerii de la BCCO.

Terenul, în suprafaţă de 10.000 mp, pe care se cultiva canabis a fost cumpărat în urmă cu un an de către un cetăţean spaniol. El era căsătorit cu o româncă, care locuieşte în Popricani. Gruparea avea şapte angajaţi, ei erau plătiţi cu 50 de euro pentru fiecare zi de muncă. Oamenii îşi desfăşurau activitatea în cel mai mare secret. Nimeni din sat nu ştia exact ce plante sunt cultivate în serele respective. Poliţiştii au ridicat mai mulţi saci de canabis de aici, dar o parte a fost aruncat de către angajaţi într-un şant de scurgere.


Preluare: Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și