Mai precis, o dronă pentru filmat (mini-elicopter) s-a prăbușit peste public ca urmare a manevrării defectuoase a acesteia de către proprietar, rănind o persoană.

Televiziunea B1 TV a preluat de pe Sighet 247 știrea și a prezentat-o în mai multe rânduri în grupajele de știri ale acesteia.

În cadrul știrii, purtatorul de cuvând al ISU Sighet a confirmat acest incident și a arătat că acesta s-a soldat cu un rănit ca urmare a prăbușirii respectivului dispozitiv, iar rănitul a suferit o plagă epi-craniană și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul aceleași știri, primarul Ovidiu Nemeș declară că nu a existat niciun incident și nici vorbă de vreo persoană rănită.

Sighet 247 a fost acuzat de mai multe persoane apropiate primarului că a inventat acest incident, care de fapt nu a existat.

Chiar atât de mult să deranjeze faptul că Sighet 247 prezintă și altfel de știri, decât cele prezentate de alte site-uri de știri din zonă, care nu fac altceva decât să îl laude pe primar mai ceva decât o făcea presa vremii de tristă amintire, aducându-i osanale conducătorului mult iubit?

Se pare că primarul dorește să ascundă sub preș acest incident pentru ca nu cumva să umbrească evenimentul realizat sub înaltul patronaj al acestuia.

Puteți urmări mai sus întreaga știre realizată și difuzată de B1 TV.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și