A iesit un filmulet exceptional care este hazliu, metal si original. Acesta a fost realizat intr-o locuinta populara adevarata, care apartine familiei Turda din Sighetu Marmatiei. Membrii acesteia au contribuit din plin la realizarea videoclipului, punand la dispozitia formatiei atat o locatie inedita, cat si sprijin tehnic si logistic.

Protagonistii in port popular se bucura de atmosfera relaxata din Maramures , unde pana si cel mai bun prieten al omului savureaza o inghititura de bere rece. Painea proaspata se coace fix in fata ochilor nostri, cheful este in toi si se petrec tot felul de nazbatii!

Trupa maramureşeană pregăteşte un turneu care să marcheze cei 20 de ani de Dirty Shirt. „Am început această aventură acum 20 de ani, mai exact în 1995, când am realizat primul demo sub numele DIRTY SHIRT. După câţiva ani de «stabilizare» a componenţei, gaşca a rămas practic aceeaşi (Mihai, Pali, Rini, Vlad, Cristi), familia devenind în ultimii ani şi mai mare (Robi, Dan).

Am trecut prin multe, am avut perioade de pauză, însă cel mai important e faptul că am trăit momente extraordinare împreună. Ne dorim să sărbătorim împreună acest eveniment, cu o serie de trei concerte speciale în Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca”, au anunţat artiştii. Toate cele trei concerte vor avea loc în luna noiembrie. În Baia Mare, rockerii seineni vor putea fi văzuţi în concert, cel mai probabil, în iarna acestui an.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și